Laden...

Hager Groepenkast 1 fase met 6 groepen en een 1 fase hoofdschakelaar

Op voorraad
Art.nr
hager1f6gr
Aanbiedingsprijs € 246,59 € 203,79 Normale prijs € 361,61

Hager groepenkast met 6 groepen en een 1 fase hoofdschakelaar

Hager 1 fase groepenkast met 6 groepen

De Hager groepenkast heeft onderstaande componenten:

    • 1 x hoofdschakelaar 2 polig 40 ampere

            
    • 2 x aardlekschakelaar 2 polig 40 ampere 30 milliampere
    • 6 x automaat 16 ampere B-karakteristiek


Hager Groepenkast 1 fase met 6 groepen

Voor huishouden met een kleine installatie en niet veel apparaten die een groot vermogen vragen is de VKG33E waarschijnlijk een ideale groepenkast.

Interne bedrading van de Hager groepenkast

Zoals elke groepenkast die u bij Elektro Oké besteld is ook deze groepenkast volledig voorbedraad. De hoofdschakelaar is met 6mmq soepel draad aangesloten op de aardlekschakelaars. De aardlekschakelaars zijn door middel van aansluitrailen aangesloten op de automaten. Wanneer u de Hager groepenkast na bestelling heeft ontvangen kunt u deze direct installeren. Vervolgens sluit u de draden van uw KWH meter aan op de onderkant van de hoofdschakelaar en de bedrading van de afgaande groepen op de automaten.

Hager groepenkast VKG33E uitbreiden met 2 extra groepen

Als u in de toekomst gaat verbouwen kan het zijn dat u meer groepen nodig heeft. Dan is deze kast zonder extra aardlekschakelaars uit te breiden met nog eens twee extra automaten. Op de railen waarmee de automaten verbonden zijn met aardlekschakelaars is namelijk nog plaats voor 2 extra automaten (1 per rail).
U kunt deze automaten gemakkelijk bijbestellen het typenummer is VKS01SG.
Wanneer u nu al weet dat u in de toekomst 8 groepen nodig heeft i.p.v. 6 dan adviseren wij op te kiezen voor de Hager 1 fase kast met 8 groepen type VKG44E

hager groepenkast 1 fase met 6 groepen extra automaat

Hager groepenkast VKG33E uitbreiden met 3 of meer groepen

Het is mogelijk om de kast met maximaal 6 groepen uit te breiden. U heeft dan wel een extra aarlekschakelaar nodig. Om het makkelijk te maken bestaan er uitbreidingsetjes voor de groepenkasten van Hager. Als u bijvoorbeeld 4 groepen extra wilt kunt u een complete set bestellen met een aardlekschakelaar en vier automaten die reeds zijn aangesloten op een aansluitrail. Het type nummer van deze set is VKS04combi.

hager groepenkast 1 fase met 6 groepen uitbreiden met 4 groepen

Behalve de groepenkast uit te breiden met extra automaten kunt u ook kiezen voor een Hager beltrafo, een Hager fornuisgroep of een Hager contactdoos voor in de groepenkast.

beltrafo voor hager groepenkast VKG33E fornuisgroep voor hager VKG33E

De VKG-serie van Hager het verschil met de VKS

De Hager groepenkasten uit de VKG-serie, zoals de VKG33E groepenkast, hebben een groter buis invoerstuk dan de vorige modellen die uit de VKS-serie komen. Dit zorgt voor meer ruimte om meer kabels makkelijker weg te werken. De afmetingen van de VKG33E groepenkast zijn daarmee 475 millimeter in hoogte, 220 millimeter in breedte en 120 millimeter in diepte geworden. De groepenkasten van de VKG-serie zijn dus 75 millimeter hoger dan de VKS-modellen, wat goed is om in de gaten te houden wanneer u de groepenkast wilt vervangen. Bestelt u vandaag nog de VKG33E groepenkast met zes groepen en één fase, dan wordt deze binnen twee werkdagen geleverd.

De nieuwe VKG serie te hoog voor uw meterkast?
In een aantal gevallen kan het voorkomen dat de extra hoogte van de kast niet gewenst is. Voor deze situatie hebben wij nog de buisinvoerstukken van het vorige model. met dit buisinvoerstuk wordt de kast dan weer 75mm lager. Het type van de vks buisinvoer is VKS70T

Andere groepenkasten dan de VKG33E

Is de groepenkast VKG33E niet de kast die u nodig heeft? Ga dan via onderstaande buttons direct naar de pagina's waar u de andere Hager groepenkasten kunt vinden. U mag ons natuurlijk ook contacten via telefoon of email. We helpen u dan graag.

Wij verkopen alleen maar groepenkasten van Top-Merken, wilt u alle groepenkasten zien klik dan op onderstaande button

Alle merken groepenkasten

Meer informatie
ManufacturerHager
Groepenkast optiesGeen
MateriaalKunststof
IP Waarde:IP30
Hoogte475 mm
Breedte220 mm
Diepte120 mm
AardleksysteemAardlekschakelaars 2 polig (standaard)
Aantal aardlekautomaten0
Levertijd
Levertijd 1-2 dagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hager Groepenkast 1 fase met 6 groepen en een 1 fase hoofdschakelaar
Uw waardering