Laden...

Groepenkast Hager met 8 groepen en 1 fase hoofdschakelaar

Op voorraad
Art.nr
hager1f8gr
€ 270,06 € 223,19

Hager groepenkast met 8 groepen en een 1 fase hoofdschakelaar

Hager Groepenkast 1 fase met 8 groepen

De Hager groepenkast heeft onderstaande componenten:

    • 1 x hoofdschakelaar 2 polig 40 ampere

            
    • 2 x aardlekschakelaar 2 polig 40 ampere 30 milliampere
    • 8 x automaat 16 ampere B-karakteristiek

VKG44E van Hager klaar voor installatie

De groepenkasten die wij leveren zijn altijd direct klaar voor montage. Alle interne bedrading van de kast is reeds aangesloten. De aardlekschakelaars zijn met soepele draden met van 6mmq aangesloten op de hoofdschakelaar. Via een aansluitrail op de aardlekschakelaars zijn de 8 automaten aangesloten. Iedere aardlekschakelaar beveiligt dus 4 automaten.

Hager 1 fase groepenkast met 8 groepen uitbreiden

U kunt bij ons verschillende procucten vinden om de groepenkasten van hager uit te breiden. Zo kunt u de kast voorzien van extra opties zoals bijvoorbeeld een beltrafo of een contactdoos.

Beltrafo voor Hager 1 fase groepenkast met 8 groepen Contactdoos voor Hager 1 fase groepenkast met 8 groepen

De nieuwe VKG serie hager groepenkast

De VKG serie is een nieuw type groepenkast en vervangt de VKS serie. De nieuwe VKG44E heeft een grotere boven invoerstuk voor uw buizen. Door de extra ruimte kunt u meer draden netjes wegwerken. Dit is een groot voordeel waardoor hij ook gemakkelijk in grotere installaties kan worden geplaatst. Alle 8 groepen zijn 16 ampere en hebbeb een B-afschakelkarakteristiek. Deze groepenkast wordt geleverd met een twee polige hoofdschakelaar. De 2 aardlekschakelaars zijn beide 2-polig en schakelen af bij een lekstroom van 30 milliampere. De groepenkast wordt geleverd zonder onderinvoer en kan indien nodig los besteld worden.

De nieuwe VKG44E te hoog

In bestaande situaties kan het zijn dat de extra hoogte die het nieuwe buisinvoerstuk veroorzaakt niet wenselijk is. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de kleinere buisinvoer zoals de VKS serie had. Wij blijven daarom de VKS70T verkopen. Met dit onderdeel wordt de hoogte met 75mm verlaagt.

VKS buisinvoer voor de VKG44E

Hager groepenkast het merk en de kwaliteit

Hager is een grote naam onder de professionals. Dit heeft vooral te maken met de kwaliteit en de veiligheid van de kast, die inmiddels in meer dan 100 landen verkocht worden. Hoewel Hager nog altijd een familiebedrijf is, heeft het inmiddels meer dan 10.000 medewerkers over de hele wereld. Hager staat bekend als een merk dan innovatief is. Het gaat verder waar de concurrenten stoppen. De VKG44E Hager groepenkast is hier een voorbeeld van. De groepenkast is 475 millimeter hoog, 220 millimeter breed en heeft een diepte van 120 millimeter. Door het grotere buisinvoerstuk is de groepenkast 75 millimeter hoger dan de vorige VKS modellen. De VKG44E is volledig gemaakt van kunstof en kan direct onlinge besteld worden. De groepenkast wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd.

In de toekomst naar een 3 fase aansluiting?

Wanneer u verwacht om in de toekomst over te gaan van een 1 fase aansluiting naar een 3 fase aansluiting dan kunt u beter direct een Hager 3 fase groepenkast kiezen met 8 groepen. Dit type is de VKG44L. Als u voorlopig een 1 fase aansluiting in uw woning heeft kunt u ons vragen om een brug te plaatsen op de hoofdschakelaar. Op deze manier is de 3 fase kast op een 1 fase aansluiting te installeren.

Andere groepenkasten dan de VKG44E

Is de groepenkast VKG44E niet de kast die u nodig heeft? Ga dan via onderstaande buttons direct naar de pagina's waar u de andere Hager groepenkasten kunt vinden. U mag ons natuurlijk ook contacten via telefoon of email. We helpen u dan graag.

Wij verkopen alleen maar groepenkasten van Top-Merken, wilt u alle groepenkasten zien klik dan op onderstaande button

Alle merken groepenkasten

Meer informatie
ManufacturerHager
Groepenkast optiesGeen
MateriaalKunststof
IP Waarde:IP30
Hoogte475 mm
Breedte220 mm
Diepte120 mm
AardleksysteemAardlekschakelaars 2 polig (standaard)
Aantal aardlekautomaten0
Levertijd
Levertijd 1-2 dagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groepenkast Hager met 8 groepen en 1 fase hoofdschakelaar
Uw waardering