Welkom bij Elektro Oké!
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Kabelgoten

Kabelgoten, wandgoten en plintgoten

Installatie kabelgoten worden gebruikt om kabels netjes uit het zicht te werken en dienen als kabeldraagsystemen. In de wandgoten kunt u met behulp van inbouwdozen ook schakelmateriaal verwerken. De goten kunnen worden onderverdeeld in:

  • Stalen kabelgoten
  • Kunststof kabelgoten
  • Stalen wandgoten
  • Kunststof wandgoten
  • Kunststof plintgoten

Stalen kabelgoot

Wij verkopen stalen kabelgoten van de twee grootste A-merken: Stago kabelgoot en Van Geel kabelgoot. De stalen kabelgoot wordt vaak industrieel toegepast, maar ook in de detailhandel wordt steeds vaker gebruik gemaakt van stalen kabelgoten. De kabelgoten kunnen aan het plafond of aan de muur worden bevestigd en met de diverse hulpstukken kunt u een hoek of een T-splitsing maken. De goot kan veel gewicht dragen waardoor deze over langere afstanden kan worden gelegd. Wanneer u datakabels samen met stroomkabels door de kabelgoot gaat leggen moet de stalen kabelgoot worden voorzien van een scheidingschot.

Kunststof kabelgoot

De kunststof kabelgoot wordt o.a. toegepast om kabels over een kleine afstand netjes weg te werken. Met de kabelgoot van kunststof kunt u bijvoorbeeld kabels vanuit het systeemplafond naar uw werkplek laten zakken.

Stalen wandgoot

Stalen wandgoot wordt veelal toegepast in kantoren. In de wandgoot kunnen data outlets en contactdozen worden geïnstalleerd. De stalen wandgoot is verkrijgbaar in de kleuren crème en wit. Met behulp van de hulpstukken kunt u een binnenhoek, buitenhoek of stijgstuk maken in uw wandgoot. Wij verkopen de stalen wandgoten van de A-merken Stago en Van Geel.

Kunststof wandgoot

De kunststof wandgoten worden over het algemeen gebruikt bij kantoorruimtes. Doordat kunststof makkelijker verwerkbaar is dan de staal is deze goot eenvoudig te installeren. De wandgoot van Hager Tehalit is te combineren met divers inbouwmateriaal. De kunststof wandgoot is leverbaar in de kleuren: lichtgrijs, crème en wit.

Plintgoot

Plintgoot is ideaal om kleine hoeveelheden kabels netjes weg te werken langs de muren van uw huis of kantoor. De plintgoot zorgt er meteen voor dat uw vloer netjes is afgewerkt. Onze Hager Tehalit plintgoot is verkrijgbaar in bijna iedere denkbare kleuren. Met de diverse hulpstukken kunt u bijvoorbeeld een stopcontact of data outlet boven de plintgoot monteren.