Plafondventilator

Plafondventilator

Een plafondventilator verplaatst de lucht in de ruimte. Doordat de lucht in beweging wordt gebracht geeft dit een verkoelend gevoel. De plafondventilatoren van Soler & Palau maar ook van Itho zijn voorzien van een motor met een regelbare snelheid en verkrijgbaar in diverse afmetingen. De regelaar moet bij de ventilatoren van Itho los worden bijgekocht. U kunt deze regelaar vinden bij de categorie 'Accessoires' onder 'Ventilatie en koeling'. Wanneer u een Soler & Palau plafondventilator koopt, krijgt u de regelaar er automatisch bij.


Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een ventilator voor aan het plafond

De kleinere plafondventilator van Soler & Palau van 75 cm is ideaal voor in uw slaapkamer. Als u de ventilator op zijn zachtste stand zet kunt u deze 's nachts aan laten zonder dat u daar last van hebt.

Als u de ventilator draadloos wilt kunnen bedienen kunt u het beste een Itho plafondventilator kiezen. Deze is makkelijk uit te breiden met een draadloze schakelaar.

Plafondventilators worden niet alleen gebruikt om te verkoelen. In grote en hoge hallen kunnen de ventilatoren worden gebruikt om warme lucht die boven in de hal hangt naar beneden te stuwen. Hierdoor bespaart u ook nog eens op uw stookkosten. Voor hogere ruimtes wordt vaak de grotere Itho plafondventilator gebruikt. Doordat u de draairichting van deze ventilatoren van Soler & Palau kunt omdraaien is deze voor verscheidene doeleinden in te zetten.