Betaalmogelijkheden

Laden...

iDeal

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Wij worden direct geïnformeerd dat uw bestelling is betaald en kunnen uw bestelling verwerken.

Vooruitbetaling

Natuurlijk is het ook mogelijk om de betaling zelf naar ons over te maken. Zodra de betaling bij ons binnen is nemen wij uw bestelling in behandeling. Hieronder vindt u onze betaalgegevens:

  • Ten name van : Elektro Oké te West-Graftdijk
  • Onder vermelding van: Naam en bestelnummer
  • IBAN nummer: NL94 RABO 0147 2734 63
  • BIC nummer: RABONL2U

MisterCash

Mistercash is een snelle en veilige manier van betalen voor onze klanten vanuit België. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw bank in België.

Contante betaling bij afhalen

Het is mogelijk om contant te betalen bij het afhalen van uw materialen. Graag altijd van te voren bellen voor het maken van een afspraak.

Paypal

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw paypal account. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van PayPal. De kosten voor deze betaalmethode zijn een percentage: 2.8%. Dit is het percentage dat ons berekend wordt door PayPal. Wij zullen nooit extra kosten rekeken voor betaalmethodes.

Klarna Factuur (achteraf betalen)

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via Klarna. U krijgt de factuur van Klarna nadat u de bestelling hebt ontvangen. De kosten voor deze betaalmethode zijn een percentage: 3%. Dit is het percentage dat ons berekend wordt door Klarna. Wij zullen nooit extra kosten rekeken voor betaalmethodes.