Welkom bij Elektro Oké!
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

B&J basiselementen

Wij hebben voor uw gemak de basiselementen onderverdeeld in slechts vier groepen. U kunt kiezen voor “Data”; hieronder kunt u de materialen vinden voor uw data-aansluitingen. Bij de dimmers vindt u uiteraard de dimmers die weer onderverdeeld zijn voor de diverse lichtbronnen. Bij de klasse Busch-Jaeger schakelaars vindt u alle typen schakelaars, zoals de standaard wisselschakelaar, de jaloezieschakelaar of eventueel kruisschakelaars.

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Verschillende led dimmers van Bush en Jeager

Bij de dimmers van Busch-Jaeger zult u niet alleen een keuze moeten maken voor de lichtbron die gedimd moet worden, maar ook zult u moeten kiezen of u een tastdimmer of een draaidimmer wilt. Een tastdimmer zal dezelfde uitstraling hebben als een gewone schakelaar nadat de tastsensor geplaatst is. Wanneer u de centraalplaat aan de bovenkant indrukt zal het licht gaan branden. Bij een tweede aanraking zal de lamp dimmen. Als de onderkant wordt ingedrukt gaat de lamp uit.

Als u niet precies weet welke materialen u nodig hebt of hoe u de materialen moet installeren, dan kunt u altijd contact opnemen. Electro Oké heeft veel ervaring met het installeren van Busch-Jaeger schakelmateriaal. Wij kunnen u dus altijd helpen.