Welkom bij Elektro Oké!
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Buisventilator

Buisventilatoren van Soler & Palau zijn de beste en stilste op de markt. Wij verkopen dan ook alleen de buisventilatoren van dit merk. Buisventilatoren kunnen zeer veel lucht verplaatsen en zijn geschikt om continu in bedrijf te zijn. De ventilator kan tussen een buis worden gemonteerd en de TDM uitvoering van Soler & Palau kan zelfs in een buis worden geschoven. De diameter van de buis waar de ventilator geschikt voor is kan variëren van 100 tot maar liefst 400mm.

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

Waarvoor is een buisventilator geschikt?

Een buisventilator is geschikt om veel lucht over een lange afstand door een buis te verplaatsen. De ventilator dient op een goed bereikbare plek te worden gemonteerd bijvoorbeeld achter een luik of systeemplafond.

De ventilatoren uit de TD serie van Soler & Palau worden het meest verkocht. Deze standaarduitvoering is al erg stil maar als de ventilator nagenoeg geen geluid mag maken, dan kunt u kiezen voor een TD-SILENT. Deze ventilator is voorzien van extra geluidsisolatie waardoor deze nog stiller is. Door de extra isolatie is de buisventilator wel een stuk groter, dus u moet rekening houden met de beschikbare ruimte.

Als de ventilator continu in bedrijf is en u wilt een extra energiezuinige buisventilator, dan kunt u kiezen voor de TD-ECOWATT. Deze is extra zuinig in gebruik. Wanneer u geen ruimte hebt of niet bij de buis kan komen waar de ventilator tussen geplaatst moet worden, dan kan de TDM buisventilator uitkomst bieden. Deze ventilator kan gemakkelijk in een buis worden geschoven.

Sommige ventilatoren zijn uitgevoerd met een timer. Hiermee kan de nadraaitijd worden ingesteld tot 30 minuten na het afschakelen.