Laden...
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Itho CVE Eco-S RFT highperformance met standaard randaarde stekker...
  € 325,79 € 269,25
 2. Itho CVE Eco RFT highperformance met perilex stekker en vochtsensor...
  € 325,79 € 269,25
 3. Itho CVE Eco RFT met perilex stekker...
  € 267,71 € 221,25
 4. Soler & Palau Ozeo-E Ecowatt DC/RF rand aarde (incl. draadloze afstand-bediening)...
  € 292,34 € 241,60
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Huisventilatie

Met een centrale afzuigunit of woonhuisventilator kunt u meer ruimtes in uw huis ventileren. Wij verkopen woonhuisventilatoren van de merken Soler & Palau, Itho en Storkair. Deze ventilatoren worden vaak geregeld met een standenschakelaar in de woonkamer of keuken. Het nieuwe type woonhuisventilator is voorzien van een draadloze ontvanger. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld in de badkamer een draadloze schakelaar te plaatsen waarmee u de ventilator op een hogere stand kunt laten draaien. De centrale afzuigunit heeft vier inlaten en één uitlaat en kan worden aangesloten met een perilex stekker of een standaard stekker.


Woonhuisventilatie hoe werkt het?

Een centrale afzuigunit voor uw woning zal altijd in bedrijf zijn dus u kunt het apparaat niet uitschakelen. De woonhuisventilator kent drie standen. Standaard staat de unit in stand één waarmee de ventilator heel stil in zijn zachtste stand staat te draaien. Gaat u koken of douchen dan kunt u de ventilator het beste in de derde stand zetten. De woonhuisventilator zorgt er dan voor dat zo veel mogelijk lucht snel naar buiten wordt afgevoerd.

De standenschakelaar van de unit hangt vaak in de keuken of woonkamer, maar lang niet altijd is er een schakelaar in de badkamer geplaatst. Hiervoor is een draadloze schakelaar beschikbaar. Deze schakelaar heeft ook een timer functie.

Wanneer u één keer op de knop drukt zal de woonhuisventilator 15 minuten op stand drie draaien. Als u twee keer drukt blijft de unit 30 minuten op de hoogste stand draaien.

In de ruimtes die u wilt afzuigen met de centrale afzuigunit voor uw huis kunt u regelbare luchtventielen plaatsen. Als u deze iets meer dicht draait zal de unit ook minder lucht uit die ruimte naar buiten voeren. Deze luchtventielen vindt u bij de categorie “Accessoires” onder ventilatie en koeling.