Welkom bij Elektro Oké!
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Verwarming

Elektrische verwarming koopt u gemakkelijk en veilig bij Elektro Oké. Wij kennen veel toepassingen voor het elektrisch verwarmen. Veel badkamers worden voorzien van elektrische vloerverwarming. Een badkamer is zeer geschikt voor een elektrische vloerverwarming omdat deze maar een korte tijd van de dag verwarmd hoeft te worden en een warme badkamervloer comfort verhogend werkt. Wij verkopen vooral veel elektrische verwarmingen van het merk Magnum. Magnum Heating staat bekend om zijn superieure kwaliteit en service. De Magnum thermostaten zijn makkelijk in te stellen met een weekprogramma.

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming kan bijna overal worden toegepast. Voor elektrische vloerverwarming in de badkamer gebruikt men de elektrische vloerverwarmingsmat. Op de mat zit een verwarmingskabel gelijmd. De elektrische vloerverwarmingsmat is ca. 4 mm dun en kan daardoor gemakkelijk direct in de lijm onder de tegels worden gelegd. Door het hoog rendement van de elektrische vloerverwarming geeft het een snelle en comfortabele warmte. Met de intelligente thermosstaat zorgt u ervoor dat de badkamer alleen verwarmt wordt wanneer dat nodig acht.

Voor elektrische vloerverwarming in bijvoorbeeld de keuken met een plavuizen vloer wordt vaak een elektrische vloerverwarmingskabel gebruikt. De kabel wordt dan verwerkt in de zandcement laag.

Wanneer u elektrische verwarming onder een laminaat- of houtenvloer wilt leggen heeft u elektrische verwarmingsfolie nodig. De folie wordt op de isolatieplaten gelegd met daarover een dampwerende folie. Direct op de dampwerende folie wordt de afwerkingsvloer gelegd. Om uw vloer tegen krimp of uitzetting te beschermen is de verwarmingsfolie op 28 graden begrenst. Vraag wel altijd aan uw vloerenleverancier na of de door u gekochte vloer hiervoor geschikt is.

Thermostaat voor elektrische vloerverwarming

De digitale thermostaat voor elektrische vloerverwarming kunt u programmeren zodat de vloerverwarming op de door u gekozen tijden zal verwarmen.

Spiegelverwarming

De spiegelverwarming zorgt dat de spiegel in uw badkamer niet beslaat. Er is geen veeg met de handdoek meer nodig om uw zelf in de spiegel te zien na het douchen of gebruik van warm water. De spiegelverwarming kan het beste worden aangesloten op de lichtschakelaar van de badkamer of laten schakelen door een hygrostaat (vochtmeter).

Magnum Plafondstralers

De plafondstralers kunnen gemakkelijk in een systeemplafond worden verwerkt. De plafondstralers geven snel na inschakeling al een behagelijke warmte af.