Welkom bij Elektro Oké!
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Jung basiselementen

Op deze pagina kunt u alle basiselementen van Jung schakelmateriaal zoals Led dimmers vinden. Onder de basiselementen verstaan we eigenlijk alles wat in de muur gebouwd wordt. U kiest hier dus de gewenste schakelaar uit, zoals een Jung wisselschakelaar of een andere schakelaar, en later kiest u het afdekplaatje voor de schakelaar van de gewenste serie in de gewenste kleur.

Artikelen 1 tot 20 van 78 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 20 van 78 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stel een Aflopende Directie in

Brede keuze uit led dimmers Jung

De merken schakelmateriaal die wij verkopen hebben een breed spectrum aan producten. Al het schakelmateriaal hebben wij overzichtelijk voor u gerangschikt  onder merk, series en basismaterialen. Hierdoor vindt u snel het geschikte product voor uw toepassing, met de uitstraling passend bij het beoogde interieur.  

Jung schakelmateriaal is zo gemaakt dat het niet onderling met andere merken uitwisselbaar is. Een centraalplaat van een Jung dimmer past dus niet op een centraalplaat van een ander merk.

Led dimmer Jung

Ook heeft Jung een dimmer gemaakt voor elke lichtbron. Niet iedere dimmer kan zomaar elke lichtbron dimmen. Wij hebben daarom links op deze pagina een zoekstructuur gemaakt waarbij u kunt aangeven welke lichtbron u wilt gaan dimmen. Als u een Jung dimmer op een verkeerde lichtbron monteert dan kan zelfs deze kwaliteit dimmer gaan brommen of ander problemen geven. 

Jung wisselschakelaars

Op deze pagina treft u veel Jung schakelaars aan. Eigenlijk gebruiken we nooit meer een enkelpolige schakelaar zoals vroeger wel werd gebruikt. Hiervoor zijn de wisselschakelaars van Jung geschikt. Met de Jung wisselschakelaar kunt zowel de enkelpolige schakelaar gebruiken als de wisselschakelaar.

hotelschakeling

Van een hotelschakeling is sprake als u één of meer lampen op minimaal drie plekken kunt schakelen. Hiervoor hebt u  twee wisselschakelaars nodig en minimaal één kruisschakelaar.