Welkom bij Elektro Oké!
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

B&J Standaard SI

Busch-Jaeger SI is de standaard schakelmateriaalserie van dit merk. De SI serie is verkrijgbaar in de kleuren: Alpine wit, crème, edelstaal en RVS. Het schakelmateriaal van de Reflex SI maakt een zachte, vriendelijke indruk door de ronde vormen. De afdekramen zijn geschikt voor zowel horizontale als verticale montage.


Door links in uw scherm de juiste klasse te kiezen,  bijvoorbeeld 'wandcontactdoos' en vervolgens de juiste kleur, kunt u snel het door u gezochte schakelmateriaal vinden.

Artikelen 1 tot 20 van 78 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 20 van 78 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stel een Aflopende Directie in

Bush en Jeager Standaard SI heet Reflex SI

Deze lijn heeft de naam Reflex SI gekregen omdat het materiaal een mooie, zachte glans heeft die volgens Busch Jaeger mooie reflecties geeft wanneer het licht erop valt. De Reflex SI serie bestaat al tientallen jaren en we mogen dit dan ook met recht een tijdloos design noemen.

Als u een installatie wilt maken met de Reflex SI serie van Busch Jaeger schakelmateriaal, dan kiest u eerst alle basiselementen zoals schakelaars en dimmers. Vervolgens kiest u in deze categorie de gewenste centraalplaten en stopcontacten. De stopcontacten worden compleet geleverd met binnenwerk.