Levering en Bezorging

Laden...

Leveren

Als u op een doordeweekse dag voor 15:00 uur besteld krijgt u, mits op voorraad, de volgende werkdag de materialen geleverd via onze koerier GLS.

Track en Trace

Zodra Elektro Oké uw spullen heeft verzonden ontvangt u een e-mail met als onderwerp: “Elektro Oké heeft uw bestelling verzonden”. In de mail ziet u de link: “Klik hier om deze te bekijken voor de meest actuele stand”. Hier kunt u uw bestelling online volgen.

Bezorging

Als de koerier u niet thuis aantreft zal de koerier de materialen bij uw buren afleveren en een kaartje bij u achterlaten met de gegevens waar uw materialen zijn. Mocht onze koerier de materialen niet bij uw buren kunnen afgeven zal hij de volgende dag opnieuw de materialen aanbieden. Als dit weer niet lukt krijgt u een kaartje in de brievenbus met het telefoonnummer van de koerier. U kunt deze dan bellen voor het maken van een afspraak.

Verzendkosten

Order boven de € 100,- worden in Nederland met uitzonderingen van de eilanden gratis verzonden. Voor een order onder de € 100,- vragen wij een vergoeding van € 6,75 voor leveringen in Nederland met uitzondering van de eilanden.

Voor leveringen in België en de Nederlandse eilanden vragen wij een vaste vergoeding van € 12,50.