Laden...

Gacia groepenkast met 4-groepen en 3 fase HS. Oke22L-KW

Op voorraad
Art.nr
Oke22L-KW
€ 296,37 € 244,93
Gacia groepenkast met 4 groepenOke22L-KW

Gacia groepenkast Oke22L-FW de meterkast is inclusief een 3-polige + nul hoofdschakelaar 40 ampere, 2 aardlekschakelaars 3-polig + nul 30 milliampere, 4 automaten 16 ampere B/karakteristiek,en een krachtgroep 3 fase+nul 16 ampere. De krachtgroep is te gebruiken voor bijvoorbeeld een kookplaat tot 11KW.

Kwaliteit en ervaring Gacia groepenkast

Al onze groepenkasten zijn voorzien van een Kema keuring. Gacia is een zeer hoogwaardig merk. Omdat wij achter de kwaliteit staan van Gacia geven wij 10 jaar garantie op alle componenten van Gacia in deze groepenkast. Naast dat wij de beste en langste garantie geven die mogelijk is op een groepenkast, bieden wij ook de laagste prijsgarantie op de Gacia groepenkasten. Als u een Gacia groepenkast koopt kiest u voor een hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

De Gacia groepenkasten worden geleverd met onderinvoer.

Gacia groepenkast aansluiten

De groepenkast is intern volledig aangesloten. De aardlekschakelaar is aangesloten op de hoofdschakelaar en de automaten zijn aangesloten op de aardlekschakelaars.

Voor de interne bedrading gebruiken wij waar nodig soepel VDS 6mmq met hulzen. De automaten sluiten wij waar mogelijk aan met aansluitkammen.

Als u een groepenkast kiest met een contactdoos of beltrafo dan sluiten wij deze niet aan op de automaten. Dit doen we simpel weg niet omdat wij niet weten op welke groepen u deze wilt hebben.

Als u een Gacia groepenkast kiest met een beltrafo dan is deze beltrafo van een ander merk dan Gacia.

Meer informatie
ManufacturerGacia
Groepenkast optiesKook Contact
Fase:3-Fase
Aantal Groepen4 groepen
MateriaalKunststof
IP Waarde:IP20
Hoogte330 mm
Breedte220 mm
Diepte120 mm
AardleksysteemAardlekschakelaars 3 polig + Nul (standaard)
Aantal aardlekautomaten0
Levertijd
Levertijd 1-2 dagen
Aantal aardlekschakelaars:2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gacia groepenkast met 4-groepen en 3 fase HS. Oke22L-KW
Uw waardering