Laden...

Groepenkast Hager met 4-groepen en 3 fase HS VKG22L

Op voorraad
Art.nr
Hager3f4gr
Aanbiedingsprijs € 252,32 € 208,53 Normale prijs € 407,56

Hager groepenkast type Vision met 4 groepen VKG22L

De VKG Hager Groepenkasten zijn de vervanging van de oudere VKS-modellen. De VKG-modellen hebben een groter buis invoerstuk aan de bovenzijde, waardoor het makkelijker wordt om de bedrading van de groepenkast weg te werken. Het installeren wordt makkelijker en het aantal kabels kan groter zijn dan bij de oude modellen. Dat is praktisch wanneer u op zoek bent naar een groepenkast met 3 fases. De VKG22L van Hager is een groepenkast met vier groepen en 3 fases, zodat hier ook krachtstroom op aangesloten kan worden.


Heeft u een stroomverbruiker dat hoger uit kan vallen dan 7200 Watt op één moment, dan is het per definitie nodig om een groepenkast met 3 fases aan te schaffen. Is dit niet het geval, maar heeft u apparaten of machines die op krachtstroom werken, dan is een 3 fase Hager groepenkast een verstandige keuze.


De Hager groepenkast met 3 fases


De Hager groepenkast VKG22L is 475 millimeter hoog, 220 millimeter breed en heeft een diepte van 120 millimeter. De groepenkast is voorzien van twee vierpolige aardlekschakelaars tot 30 milliampère en heeft vier groepen tot 16 ampère per stuk. De kunststof Hager groepenkast is al jaren de keuze van veel professionals, het merk heeft een goede naam en reputatie opgebouwd onder de elektriciens en is wereldwijd bekend om de kwaliteit. Bestelt u vandaag de Hager groepenkast met 3 fases, dan wordt deze binnen twee werkdagen geleverd, zodat deze direct geïnstalleerd kan worden in uw huis of bedrijf.

Meer informatie
ManufacturerHager
Groepenkast optiesGeen
Fase:3-Fase
Aantal Groepen4 groepen
MateriaalKunststof
IP Waarde:IP30
Hoogte475 mm
Breedte220 mm
Diepte120 mm
AardleksysteemAardlekschakelaars 4 polig (standaard)
Aantal aardlekautomaten0
Levertijd
Levertijd 1-2 dagen
Aantal aardlekschakelaars:2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groepenkast Hager met 4-groepen en 3 fase HS VKG22L
Uw waardering