Laden...

Groepenkast Hager met 5-groepen en 1 fase HS VKG32E

Op voorraad
Art.nr
VKG32E
€ 265,20 € 219,17
Hager groepenkast type Vision met 5 groepen VKG32E

Wanneer het om elektrisch in huis of in het bedrijf gaat, wilt u alles goed geregeld hebben. Stroomstoringen en kortsluitingen kunnen verregaande gevolgen hebben, die vaak niet terug te draaien zijn. Daarom is het goed om extra aandacht te besteden aan het controlemechanisme. Het begint en eindigt allemaal in de groepenkast immers. De VKG32E is een hoogkwalitatieve groepenkast met vijf groepen van Hager. Deze groepenkast is voorzien van twee aardlekschakelaars, een tweepolige hoofdschakelaar en vijf groepen van 16 ampère per stuk. Het voordeel van de VKG-serie is dat het buis invoerstuk groter is dan bij de oudere modellen van Hager. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is om kabels netter en makkelijker weg te werken.

De VKG32E groepenkast van Hager is 475 millimeter hoog, 220 millimeter breed en slechts 120 millimeter diep. De groepenkast is gemaakt van kunststof en heeft één fase.

Groepenkasten van Hager

Groepenkasten van Hager worden gebruikt door professionals omdat zij een hoge kwaliteit hebben en Hager een sterke naam opgebouwd heeft. De producten van Hager worden wereldwijd in meer dan 100 landen gebruikt, maar het familiebedrijf dat in 1955 opgericht werd, is nog altijd een familiebedrijf vandaag de dag. De nadruk op service en kwaliteit maken de keuze voor een Hager groepenkast een logische keuze. De VKG32E groepenkast van Hager wordt binnen twee werkdagen aan huis geleverd, zodat u deze direct kunt installeren, of kunt laten installeren door een professionele elektricien die de keuze voor een Hager groepenkast zeker kan waarderen.

Voor een goedkoper alternatief kunt u kiezen voor een groepenkast van Gacia. Deze kast heeft dezelfde componenten maar is minimaal 35% goedkoper

Meer informatie
ManufacturerHager
Groepenkast optiesGeen
Fase:1-Fase
Aantal Groepen5 groepen
MateriaalKunststof
IP Waarde:IP30
Hoogte475 mm
Breedte220 mm
Diepte120 mm
AardleksysteemAardlekschakelaars 2 polig (standaard)
Aantal aardlekautomaten0
Levertijd
Levertijd 1-2 dagen
Aantal aardlekschakelaars:2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groepenkast Hager met 5-groepen en 1 fase HS VKG32E
Uw waardering