Laden...

Hager 3 fase groepenkast met 10 groepen en krachtgroep VKG433M-K

Op voorraad
Art.nr
VKG433M-K
€ 503,18 € 415,85
Hager groepenkast type Vision met 10 groepen VKG433M-K

Hager 3 fase groepenkast met 10 groepen en krachtgroep VKG433M-K

Deze Hager groepenkast is een langere kast dan de standaard Hager groepenkasten. Met 10 lichtgroepen en 1 krachtgroep is de kast al zeer uitgebreid. De krachtgroep in de kast wordt beveiligd door een 4 polige aardlekschakelaar waardoor u de krachtgroep kunt gebruiken voor het aansluiten van een kookplaat. Als u de krachtgroep wilt gebruiken voor machines in uw schuur of werkplaats is dit ook mogelijk.

De componenten in de Hager VKG433M-K groepenkast:

  • 1 x hoofdschakelaar 4 polig 40 ampère
  • 2 x aardlekschakelaar 2 polig 40 ampère 30 milliampère
  • 1 x aardlekschakelaar 4 polig 40 ampère 30 milliampère
  • 10 x automaat 1 polig + Nul 16 ampèreB-karaketeristiek
  • 1 x krachtautomaat 3 polig + Nul 16 ampère b-karakteristiek
  • 3 x diverse aansluitrailen

Maatvoering Hager 3 fase groepenkast met 10 groepen en krachtgroep VKG433M-K

Omdat deze kast meer componenten heeft dan een standaard Hager Vision kast heeft hij ook meer ruimte nodig voor alle componenten. Een standaard kast heeft twee rijen waar de VKG433M-K 3 rijen heeft van 12 module. Volledig geïnstalleerd dus met buisinvoerstuk heeft de kast een hoogte van 695mm, een breedte van 220mm en een diepte van 125mm.

De bedrading van de Hager 3 fase groepenkast met 10 groepen en krachtgroep VKG433M-K

Als u een groepenkast bij ons besteld dan krijgt u altijd een kast die direct klaar is voor installatie. Vanaf de hoofdschakelaar zijn de aardlekschakelaars aangesloten met 6mm2 soepel draad. Doormiddel van aansluitrailen zijn de automaten aangesloten op de aardlekschakelaars. Op de derde aardlekschakelaar zijn drie lichtgroepen aangesloten en de krachtgroep. De derde aardlekschakelaar is dus de 4 polige aardlekschakelaar.

Uitbreidingsmogelijkheden groepenkast met 10 groepen en krachtgroep VKG433M-K 

U kunt de groepenkast nog uitbreiden met bijvoorbeeld een fornuisgroep 2 x 230 volt. met een dergelijke fornuisgroep kunt u een oven of kookplaat aansluiten met een maximaal vermogen van 7,6kw. Om de fornuisgroep aan te kunnen sluiten verplaatsen we één standaard automaat achter de tweede aardlekschakelaar. Doordat we nu een extra plek vrij hebben achter de derde aardlekschakelaar kunnen we de fornuisgroep laten beveiligen door de 4 polige aardlekschakelaar. Als u deze extra optie wilt besteld u een VKS03SF. Op verzoek bouwen wij deze fornuisgroep gratis voor u in de kast.

fornuisgroep voor VKG433M-K

Heeft u meer dan 1 krachtgroep nodig

Als u meer dan 1 krachtgroep nodig heeft zijn er betere oplossingen dan de Hager 3 fase groepenkast met 10 groepen en krachtgroep VKG433M-K. Hager bouwt speciale uitbreidingskasten voor mensen die 1 of meerdere krachtgroepen nodig hebben. Als u een 3 fase groepenkast nodig heeft met 10 lichtgroepen en bijvoorbeeld 2 krachtgroepen kunt u het beste een standaard kast nemen VKG433L. Dit is een kast met 3 x een 2 polige aardlekschakelaar en 10 lichtgroepen. Naast deze kast plaatsen we een uitbreidingskast van Hager zoals de VKG000U-KK. Deze uitbreidingskast heeft een 4 polige aardlekschakelaar en 2 krachtgroepen. Zodra de kasten naast elkaar zijn geplaatst is de totale breedte 440mm.

 Hager groepenkast VKG433L Hager uitbreidingskast vkg000u-kk

De onderkant van de hager groepenkast

Omdat een groepenkast in de meeste gevallen direct boven de KWH meter geplaatst wordt is de onderkant opengelaten. Het kan zijn dat dit in uw situatie niet gewenst is. Het is mogelijk om een onderinvoer bij de kast te bestellen u kiest dan de onderinvoer VKS78T.

onderinvoer voor VKG433M-K

Andere groepenkasten dan de VKG433M-K

Is de groepenkast VKG433M-K niet de kast die u nodig heeft? Ga dan via onderstaande buttons direct naar de pagina's waar u de andere Hager groepenkasten kunt vinden. U mag ons natuurlijk ook contacten via telefoon of email. We helpen u dan graag.

Wij verkopen alleen groepenkasten van Top-Merken, wilt u alle groepenkasten zien klik dan op onderstaande button

Alle merken groepenkasten

Meer informatie
ManufacturerHager
Groepenkast optiesKookgroep
Fase:3-Fase
Aantal Groepen10 groepen
MateriaalKunststof
IP Waarde:IP30
Hoogte695 mm
Breedte220 mm
Diepte125 mm
Aardleksysteem2x Aardlekschakelaars 2 polig (standaard), 1x Aardlekschakelaars 4 polig (standaard)
Aantal aardlekautomaten0
Levertijd
Levertijd 3-6 werkdagen
Aantal aardlekschakelaars:3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hager 3 fase groepenkast met 10 groepen en krachtgroep VKG433M-K
Uw waardering