Welkom bij Elektro Oké!
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Jung AS 500 serie

Wanneer uw woning nieuwer dan 2011 is dan hebt u een grote kans dat hier de Jung AS500 dimmers als schakelmateriaal is gebruikt. Een heel groot deel van de woningen wordt sindsdien opgeleverd met dit schakelmateriaal. Het is een mooi strak design wat bijna iedereen wel mooi vindt. De Jung AS500 wordt in de RAL-kleuren 9010 (alpine wit) en 1013 (crème) geleverd.

Artikelen 1 tot 20 van 102 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Artikelen 1 tot 20 van 102 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Afdekramen

De afdekramen van de Jung AS500 gaan net zoals de andere series tot vijfvoudig. U kunt in dit vijfvoudige raam dus bijvoorbeeld twee contactdozen, een wisselschakelaar en nog twee dimmers plaatsen. De contactdozen worden compleet geleverd. Als u Jung stopcontact koopt, krijgt u dus altijd het binnenwerk en de centraaldoos erbij. Bij de enkelvoudige contactdozen moet u nog wel een afdekraam kiezen voor om de centraalplaat.

Tastdimmer

Wanneer u als basiselement een tastdimmer hebt gekozen, dan kan daar geen standaard schakelwip op worden gemonteerd. U moet dan kiezen voor een tastafdekking. Deze tastafdekking heeft een stukje elektronica die met de tastdimmer communiceert. Als u een wisselschakeling met dimmers wilt gaan maken hebt u dus één dimmer en één neventoestel nodig. Voor beide basiselementen gebruikt u vervolgens een tastafdekking.

Let op!

Als u een tweevoudige contactdoos wilt van Jung dan moet u goed kijken naar de beschikbare inbouwdoos. Vaak is dit een ronde inbouwdoos waar niet een volledige vlakke tweevoudige contactdoos met randaarde in past. Deze vlakke contactdoos past alleen in een speciale, ovaal gevormde inbouwdoos. Als u geen randaarde nodig hebt dan past de contactdoos wel in een standaard ronde inbouwdoos. 

Mocht u niet precies weten welke producten wel en niet op elkaar passen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.