Laden...

Soler & Palau ventilator Silent 100 CZ design wit

Op voorraad
Art.nr
5210603100
€ 84,70 € 70,00
Soler & Palau ventilator Silent 100 CZ design

Badkamerventilator van Soler en Palau Silent 100CZ Design wit


De badkamerventilatoren van Soler en Palau bestaan in diverse types. De meest standaard uitvoering is deze Silent 100 CZ. Deze ventilator heeft geen timer functie en ook geen vochtmeter. De ventilator gaat aan wanneer deze onder spanning wordt gezet via bijvoorbeeld een schakelaar en uit wanneer de spanning onderbroken wordt.


De Soler en Palau badkamerventilator is zoals alle ventilatoren van Soler en Palau voorzien van een terugslagklep en kogellagers. Door de speciale kogellagers en de unieke anti trilling blokken is dit de stilste ventilator op de Nederlandse markt. De terugslagklep zorgt er voor dat er geen lucht van buiten naar binnen geblazen kan worden. De terugslag klep bestaat uit een dunne folie die één kant op kan buigen. Wanneer de ventilator wordt ingeschakeld buigt de folie waardoor deze de lucht doorlaat.


De stilste badkamerventilator die ook geschikt is als toiletventilator


De Silent 100CZ Design uitvoering heeft een afwerkkap over de fan zitten waardoor je niet tegen de fan aankijkt en de ventilator dus mooi is afgewerkt. De ventilator past in een buis met een diameter van 100mm en kan tegen het plafond of wand worden vastgezet met de bijgeleverde schroeven. Het geluidsniveau is slechts 26,5 dB wat in de praktijk betekend dat deze bijna niet hoorbaar is.

Meer informatie
Levertijd
Levertijd 1-2 dagen
Diameter buis100 mm
KleurWit
SerieSilent (Tip!)
HygrostaatNee
TimerNee
TrekkoordNee
BewegingsmelderNee
Buitenmaat188 x 188 mm
Luchtverplaatsing p/u85 m3
TerugslagklepJa
Regelbare snelheidNee
Natuurlijke ventilatie standNee
PDF-bestandPDF-bestand voor meer informatie.
OmkeerbaarNee
Voltage230 volt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Soler & Palau ventilator Silent 100 CZ design wit
Uw waardering