Laden...
Op voorraad
Art.nr
hager3f9gr-F
€ 373,19 € 308,42

Hager groepenkast type Vision met 9 groepen en 1 x fornuisgroep

Gegevens

Hager groepenkast met 9 groepen een 3 fase hoofdschakelaar en fornuisgroep

Deze groepenkast van Hager is geschikt voor het installeren op een 3-fase aansluiting van uw woning.

De componenten in deze groepenkast zijn:

  • 1 x hoofdschakelaar 4 polig 40 ampere
  • 3 x aardlekschakelaar 2 polig 40 ampere 30 milliampere
  • 9 x automaat 16 ampere B-karakteristiek
  • 1 x 2 x 230 volt fornuisgroep

Interne bedrading van de Hager groepenkast

De kast is aangesloten met aansluitrailen en 6mmq soepel draad. 

De bedrading is volledig aangesloten, vanaf de hoofdschakelaar zijn de 3 aardlekschakelaars aangesloten met 6mmq soepel bedrading. De automaten zijn door middel van aansluitrailen aangesloten en dus beveiligd door de aardlekschakelaars. U hoeft daarom alleen de hoofdschakelaar aan te sluiten op de bedrading vanuit uw KWH meter en vervolgens de afgaande groepen van uw woning op de automaten.

De veiligheid van de groepenkast

Veiligheid in uw elektrische installatie wordt met grote maten bepaald door de groepenverdeler. Daarom is het erg belangrijk dat alle groepen orden beveiligd door de aardlekschakelaars. In het geval van de VKG333L-F hebben we drie aardlekschakears die alle afgaande groepen beveiligen. Standaard beveiligd de eerste aardlekschakelaar groep 1 tot en met 3. Aardlekschakelaar 2 beveiligd standaard de groepen 4 tot en met 6 en de laatste aardlekschakelaar beveiligd groep 7,8,9 en de fornuisgroep.

Hager groepenkast met 9 groepen 3 fase VKG333L-F uitbreiden

De groepenkast zit wel al heel redelijk vol maar kan wanneer nodig nog worden uitgebreid met maximaal 3 extra automaten. Als u die extra automaten meteen denkt nodig te hebben dan kunt u beter direct een groepenkast komen met 12 automaten en een fornuisgroep bestellen. Wij adviseren dan om te kiezen voor de VKG444L-F. Als u de groepenkast later gaat uitbreiden dan kunt u losse automaten bestellen, de losse automaten hebben het typenummer VKS01SG. Als u de extra ruimte in de kast niet noidg heeft voor extra automaten dan kunt u ervoor kiezen om een beltrafo in de kast te plaatsen het typenummer van de beltrafo is VKG07ST.


Hager beltrafo voor groepenkast met 9 groepen en fornuisgroep Hager extra automaat voor groepenkast met 9 groepen en fornuisgroep

Het merk Hager

De producten van Hager staan bekend om de kwaliteit en de groepenkasten van dit merk zijn innovatief. Zij worden in meer dan 100 landen ter wereld gebruikt door de professionals.

VKG333L-F groepenkast

De groepenkast is 475 millimeter hoog, 220 millimeter breed en 120 millimeter diep. Alle onderdelen worden met de groepenkast geleverd, op het onder invoerstuk VKS78T na, deze moet los besteld worden omdat Hager deze niet bij de groepenkasten levert. Bestelt u vandaag de VKG333L-F groepenkast van Hager, dan wordt deze binnen twee werkdagen bij u bezorgd zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Andere groepenkasten dan de VKG333L-F

Is de groepenkast VKG333L-F niet de kast die u nodig heeft? Ga dan via onderstaande buttons direct naar de pagina's waar u de andere Hager groepenkasten kunt vinden. U mag ons natuurlijk ook contacten via telefoon of email. We helpen u dan graag.

Wij verkopen alleen maar groepenkasten van Top-Merken, wilt u alle groepenkasten zien klik dan op onderstaande button

Alle merken groepenkasten

Meer informatie

Meer informatie
ManufacturerHager
Groepenkast optiesKookgroep
Fase:3-Fase
Aantal Groepen9 groepen
MateriaalKunststof
IP Waarde:IP30
Hoogte475 mm
Breedte220 mm
Diepte120 mm
AardleksysteemAardlekschakelaars 2 polig (standaard)
Aantal aardlekautomaten0
Levertijd
Levertijd 1-2 dagen
Aantal aardlekschakelaars:3

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hager 3 fase groepenkast met 9 groepen een 3 fase hoofdschakelaar en een fornuisgroep
Uw waardering

Vragen